28 september 2015

RESULTAT: Veckans Bild September 2015

Hello!
Okej, det stora momentet är här. Det har varit en jobbig väntan efter det här, och äntligen är det här - resultatet på Veckans Bild i September!
Nu går det alltså inte att kommentera längre, så det är meningslöst att kommentera på gamla Veckans Bild-inlägg även om jag ser alla kommentarer i alla fall. Kommentera hellre på de nya!
Om ni inte har sett alla Veckans Bild från den här månaden, kolla in dem först så att ni vet vilken ni hejar på. Och tack vare en fantastisk tjej som lagt den enda kommentaren på någon av Veckans Bildinläggen har vi fått fram ett resultat.

Bloggen hon äger heter Skogshsraah och är fantastisk, och detta är bilden hon kommenterat på:
 
En superrolig lemur! 

Så detta var alltså vinnaren i September 2015. Kolla in hemsidan bilden kommer ifrån, FarbrorTorsten.com för mer roliga bilder och humor.
I första inlägget skrev jag att efter vinnaren skulle jag ta ett tema till nästa månad som på sätt och vis har med bilden att göra, men en mediterande lemur? Finns det över huvud taget något liknande?
Därför ger vi er chansen. Vad vill ni ha som tema? Det gäller att kommentera innan nästa söndag, så skynda på! Kommentera vad som helst, men bara en gång. Spamma inte, tack!

Så vi får tacka Skogsraah med en VIP-länkning här nere, och så hörs vi!

Som sagt, vad vill du ha för bildtema? Och tyckte du att rätt bild vann? Tveka inte att kommentera!

YouTube: Alva Svensson 

Senaste kommentarer:
VIP: http://skogsraah.se 
Anonym
http://nouw.com/opie 
http://nouw.com/nathaliemaria 



/TFG 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer! Vi blir glada av allt utom hat som vi rapporterar genast. Tack!